SERVEIS

Oferim als nostres residents una àmplia gamma de serveis a mans d’un equip assistencial professional i humanitzat format per metges i infermeres especialistes en geriatria, gericultores, fisioterapeuta, animadora socio-cultural, psicòloga i treball social. Aquest equip es complementa amb els serveis de cuina, podologia, perruqueria, neteja, manteniment i servei religiós.

SERVEIS ASSISTENCIALS

SERVEI MÈDIC I INFERMERIA

Disposem de servei mèdic propi i atenció d’ infermeria per part de professionals especialistes en geriatria. A més, comptem amb la assistència sanitària del grup Mutuam, un equip d´atenció a les residències (EAR) que ens dona suport i permet una atenció més complerta i accessible als nostres residents.

Un dels objectius que tenim a la nostra residència és potenciar la continuïtat assistencial amb altres nivells assistencials. El nostre hospital de referencia és el Parc Taulí i tenim establerts circuits de seguiment per garantir la qualitat en l´atenció dels nostres residents.

 

SERVEI DE FISIOTERÀPIA

Tots els nostres residents tenen al seu abast el Servei de Rehabilitació i Fisioteràpia. Aquest Servei engloba massatges, termoteràpia, potenciació de la deambulació i autonomia durant els desplaçaments, correcció postural i mobilitzacions articulars actives o passives segons les necessitats de l’usuari.
També oferim sessions de gimnàs de grup on treballem la coordinació, els reflexes, i millorem el to muscular i la mobilitat articular durant una estona molt agradable i divertida per als nostres residents.

SERVEI DE PSICOLOGIA

Disposem de psicòloga que realitza intervencions individuals i/o grupals segons les necessitat del resident. Aquest servei inclou el taller d´estimulació cognitiva en el que es treballen àrees relacionades amb la motricitat fina, la memòria, el càlcul, la construcció i l´ús del llenguatge, l’estimulació sensorial i els aspectes emocionals i motivacionals i tot amb l’objectiu de potenciar i mantenir capacitats cognitives, millorar la qualitat de vida dels residents i el seu benestar emocional.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

S’ofereixen aquests serveis de forma opcional per petició del resident, famílies o de l’equip assistencial. Aquests serveis s’ ofereixen dins la pròpia residència per cobrir les necessitats de tots els residents independentment del seu estat funcional o cognitiu.

PERRUQUERIA

PODOLOGIA

ODONTOLOGIA

ODONTOLOGIA

ACTIVITATS SOCIALS I D’ANIMACIÓ

Totes les activitats d’animació estan dissenyades i coordinades per una animadora sociocultural experta en geriatria. El programa d’ animació té com a finalitat treballar des d´activitats significatives per a la persona gran tenint molt en compte les seves preferències i els seus valors. Tot això ajuda a estimular una actitud activa i participativa que afavoreix la millora de  la seva qualitat de vida i la integració amb l´entorn.

Totes les activitats que oferim atenen al model de bio-psico-social-cultural i espiritual on es treballen sobretot les àrees participativa i cognitiva per tal d´ajustar-nos al màxim a les necessitats reals dels diferents grups de residents tant a nivell funcional com cognitiu.

Les activitats que realitzem inclouen diversos tallers (de Nadal, Carnestoltes, Sant Joan, primavera, Sant Jordi, Festa Major, Tots Sants…), manualitats, laborteràpia i costura, jocs de taula, cinefòrum i tallers de psicoestimulació.

Destaquem la importància que donem des del centre a les activitats socials que es realitzen conjuntament amb altres entitats del poble (coral, ball de gitanes, country….) així com a activitats d’ oci al aire lliure (activitats Festa Major, visita pessebres…)

ALTRES SERVEIS

CUINA

Residència Les Orquídies disposa de cuina pròpia basada en productes de proximitat i gestionada per personal qualificat.

NETEJA

El nostre Servei de neteja garanteix la higiene i desinfecció diària d’habitacions i espais comuns.

 

BUGADERIA

Disposem de Servei de bugaderia intern per la roba dels residents i extern per la roba blanca.

​SERVEI RELIGIÓS

S’ofereix missa presencial a la mateixa residència i també disposem d’espais on poder visualitzar la missa dels diumenges.

​PREMSA DIÀRIA

Cada dia els nostres residents poden llegir el diari de notícies i el diari d’esports

Skip to content