LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Situat al centre de Castellar, la Residència Geriàtrica Orquídies compta amb unes instal·lacions privilegiades per tal d’oferir als residents un entorn còmode, segur i familiar. El centre disposa d’un total de 27 habitacions, individuals i dobles, equipades amb llit, armari, tauleta de nit i lavabo. Totes les habitacions també compten amb finestra a l’exterior i algunes amb balcó amb excel·lents vistes de l’entorn.

A més, la Residència Geriàtrica Orquídies també compta amb amplis espais comuns on els residents poden relaxar-se, socialitzar i gaudir de les diferents activitats que es realitzen en el centre. Això inclou una sala d’estar i visites amb sofàs i televisor, una sala d’activitats, dos menjadors i un pati exterior d’uns 400 m2.

A la Residència Geriàtrica Orquídies també ens preocupem per la seguretat dels nostres residents. Per això, disposem d’un sistema de vigilància 24 hores i de serveis de neteja i manteniment diari per garantir que les nostres instal·lacions estiguin sempre en perfectes condicions. A més, totes les zones estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda i disposem d’ascensors per facilitar l’accés a les diferents plantes de la residència.

Skip to content